facebook tracking

Våra affärsområden och kompetenser

Teamet.png

Varför ska du vända dig till just Boardtalk när du behöver rekrytera inom finans- eller fastighetsbranschen? Egentligen är svaret ganska enkelt, med vår långa och breda erfarenhet inom dessa områden vet vi vad som krävs för att hitta rätt. 

På Boardtalk har vi riktat in oss på de affärsområden vi vet att vi kan bäst. Vi vill vara den självklara partnern för dig när du behöver rekrytera specialister inom finans eller fastighet.

Finance
Vi har placerat många ekonomer på rätt bolag under våra år. Detta för att vi kan branschen och har en stark förståelse för vilka människor som passar i den. I vårt nätverk finns dessutom både juniora talanger och erfarna specialister – på så sätt kan vi alltid matcha just ditt företagsbehov. Att vi nischat oss inom finans gör oss till experter på flera olika roller inom ekonomi samt bank och försäkring. Söker du till exempel en Ekonomichef, Business Controller eller Redovisningsekonom? Vi tillhandahåller dessa och många fler befattningar. 

Real Estate
Vårt erbjudande inom fastighetsbranschen är både brett och nischat på samma gång – både vad gäller affärsområden och roller. Vi hittar rätt kompetenser inom till exempel investering, transaktion, projektutveckling, ekonomi och redovisning. Rollerna vi tillsätter är ett brett spektrum av allt från olika chefsbefattningar till jurister och analytiker. Det viktigaste för oss är att identifiera den lucka just ditt företag behöver fylla. 

Kontakta Ola om du vill veta mer om våra affärsområden Finance och Real Estate.

Interim
Behöver du fylla en lucka på arbetsplatsen med kort varsel? Vi vågar säga att vi är experter på interimslösningar, och med vårt breda nätverk av konsulter kan vi snabbt hjälpa dig att hitta rätt.

Aktuella rekryteringar

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor