facebook tracking

5 snabba med Sofi Resander – Boardtalks nya interimsatsning

IMG_0279 14.52.10.png

Boardtalks nya stjärnrekrytering, Sofi Resander har en lång erfarenhet inom fastighetsbranschen. Under de senaste 10 åren har hon har arbetat med interimkonsulter och ser nu fram emot nya utmaningar tillsammans med oss på Boardtalk. Vi har pratat med Sofi om hennes bakgrund, uppdrag och hur hon ser på framtiden.

 

Vad pysslade du med innan du hamnade på Boardtalk?
Innan jag gick över till Boardtalk jobbade jag på Fasticon som interimchef. Min främsta uppgift var att hjälpa dem att expandera deras verksamhet inom fastighet.

Vad har du för tidigare erfarenheter i branschen?
Jag har arbetat med interimkonsulter inom fastighetsbranschen under de senaste tio åren, så jag har en gedigen erfarenhet. Jag har även hunnit samla på mig ett väletablerat kontaktnät inom branschen som jag tror kommer vara till stor fördel i mitt nya jobb.

 Hur ser du på framtiden?
Boardtalk växer och det vill jag vara med på. Att få skapa något från grunden med några av branschens skarpaste hjärnor är otroligt spännande. Möjligheten att kunna matcha Boardtalks imponerande kundlista med spännande uppdrag och min erfarenhet ger oss ett starkt fundament för snabb tillväxt.

Mål?
Målet är att tillsammans med Boardtalk se till att interimdelen inom fastighet växer fram till ett helt nytt affärsben. 

Hur startar du din dag på bästa sätt?
Jag väcker mina fina barn efter att ha gjort mig iordning i lugn och ro. Förhoppningsvis har jag även hunnit ta en stor kopp kaffe innan också. 

Vi är superglada att Sofi nu är en del av Boardtalk och hälsar henne hjärtligt välkommen ombord!

Aktuella rekryteringar

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor