facebook tracking

5 snabba med Kristin Biles

Kristin Bild[29].png
I november 2019 började Kristin Biles jobba som rekryteringskonsult hos oss på Boardtalk. Redan sedan flera år tillbaka har hon varit säker på att det är rekrytering hon vill arbeta med – och har sedan dess aldrig ångrat sitt karriärval. Vi blev nyfikna på att lära känna Kristin lite bättre och ställde därför fem snabba frågor.

Vem är du och vad har du för roll på Boardtalk?
Mitt namn är Kristin och jag är född i New York, men uppväxt i Stockholm. Sedan november 2019 jobbar jag som Rekryteringskonsult inom Finance på Boardtalk. Ibland agerar jag även bagerska på kontoret.

Hur kommer det sig att du även agerar bagerska?
Jag har alltid haft ett intresse för att baka och laga mat. Eftersom det har blivit väldigt uppskattat på kontoret blir jag tillfrågad då och då.

Vad är det bästa med att jobba på Boardtalk?
Det absolut bästa med mitt jobb är mina kollegor. De är väldigt duktiga, drivna och kompetenta. Vi jobbar även med en hel del spännande bolag. 

Många känner sig stundtals vilsna i jobbdjungeln. Hur visste du att det var rekrytering du ville jobba med?
Jag var ganska säker på det från början och visste tidigt att rekrytering var något jag ville arbeta med. Jag vill arbeta med något där jag får en daglig kontakt med människor samtidigt med något som är affärsorienterat. Då blev detta en väldigt bra match och jag har aldrig ångrat mitt karriärval.

Hur ser du på framtiden inom Boardtalk?
Framtiden ser väldigt ljus ut. Vi är ett optimistiskt och drivet gäng som har klarat oss bra ur den här pandemin. Det känns bara som att det fortsätter att gå uppåt och jag tror att det kommer fortsätta så i många år till.

Tack för din tid Kristin. Lycka till med framtida rekryteringar!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor