facebook tracking

5 snabba Martin Andersson

Profilbild - Martin.png

Martin Andersson är en av tre partners på Boardtalk och har arbetat med rekrytering och konsultlösningar i snart 10 år. Här berättar han mer om sig själv, sitt arbete och ger tips till dem som känner sig vilsna i karriären.

Vem är du och vad har du för roll på Boardtalk?
Jag heter Martin Andersson, är 37 år och har jobbat med rekrytering och konsultlösningar i snart 10 år. På Boardtalk är jag partner och har ansvar för interim och ekonomi.

Vilka är de bästa sakerna med ditt jobb?
Jag gillar framför allt tävlingsmomentet på konsultsidan, när man får ett uppdrag och vet att man tävlar mot andra. Jag uppskattar även den kontakt man har med människor, företag och kollegorna såklart.

Hur ser en lyckad rekrytering ut enligt dig?
En lyckad rekrytering är om kunden har ett specifikt problem som de behöver hjälp med och som vi kan lösa. Men även att man har en bra dialog med kunden under hela processen och att kandidaten tar ett stort steg i sin karriär som de är nöjda med. Då vet man att man har gjort ett bra jobb.

Vilka tips vill du ge till dem som känner sig vilsna i sin karriär?
Jag tycker att man ska prata med någon på ett rekryteringsbolag och se vilka typ av jobb det finns. Det är också bra att man tänker långsiktigt och att man hittar en röd tråd i sin karriär. Vad vill jag arbeta med? Vad behöver jag lära mig för att bli duktig på det? Vilka steg bör jag ta? I de situationerna är rekryteringsfirmor som Boardtalk bra på att vägleda.

Hur startar du morgonen på bästa sätt?
Jag har två barn som är morgontrötta, så bästa sätt är att komma iväg till skolan utan någon slags sammanbrott!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor