facebook tracking

5 snabba med Amanda Konradsdal

Profilbild - Amanda.png

För snart tre år sedan blev Amanda rekryterad till Boardtalk och idag arbetar hon som rekryteringskonsult och ansvarar över bolagets sociala medier. Det bästa med hennes arbete är variationen på arbetsdagarna och att få skapa goda, långvariga relationer med kunder och kandidater. Här berättar hon mer om sig själv, sitt arbete och vad hon tror om framtiden för Boardtalk.

Vem är du och vad har du för roll på Boardtalk?
Amanda heter jag och min roll på Boardtalk har verkligen utvecklats den senaste tiden, men i grund och botten jobbar jag som rekryteringskonsult inom finance. Utöver det ansvarar jag över sociala medier. Det är ungefär ett år sedan som vi startade igång ordentligt med den delen och det är väldigt kul att få vara med på den utvecklingsresan.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Jag skulle absolut säga variationen! Det är extremt spännande att se hur det fluktuerar på marknaden, både på kandidat- och kundsidan. Jag tycker också det är väldigt kul att knyta kontakter med kandidater och kunder, och bygga vidare på relationerna.

Vem kan ta hjälp av Boardtalk och varför ska man vända sig till er?
Eftersom vi valt att nischa oss inom två branscher, finance och real estate, efterfrågar vi mycket kompetens därifrån. Det kan vara folk som är intresserade eller har erfarenhet av branschen sedan tidigare som tar kontakt med oss eller så ser vi till att få kontakt med relevanta personer. Är det så att man är en vilsen själ kan det vara bra att diskutera sin situation med en rekryteringskonsult. Det kan vara skönt om man vill diskutera öppet för att se vad marknaden har att erbjuda en och då finns vi där för att lyssna och ge råd.

Hur ser du på framtiden inom Boardtalk?
Jag tror att vi kommer fortsätta arbeta med den nisch vi har, kanske fler specialistrekryteringar, men också fortsätta bygga våra marknadsdelar inom just fastighetsbranschen där vi vuxit en del. Förhoppningsvis kommer vi även växa internt inom bolaget!

Vad gillar du att göra på fritiden?
Det låter klyschigt men jag gillar träning och umgås med vänner och familj. Dessutom ligger gymnastik mig varmt om hjärtat. Jag tränade själv i 17 år och var huvudtränare i 5, men tyvärr fanns inte tiden till att fortsätta så jag valde att avsluta.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor