facebook tracking

Därför ska du ta in en interimskonsult

Boardtalk-Interimskonsult.png
En interimskonsult kan vara den bästa lösningen när du med kort varsel behöver fylla en lucka på arbetsplatsen. Vad det är för typ av lucka och varför den uppstått spelar mindre roll – vi hjälper dig att hitta rätt person. 
 

Varför ska du ta in en interimskonsult?
Att ta in en interimskonsult är en bra lösning när det plötsligt händer något som du kanske inte räknat med. Det kan vara att en kollega säger upp sig, blir sjukskriven eller ska gå på föräldraledighet. Eller också närmar ni er en arbetstopp som kräver extra resurser under en viss period. Ibland finns det helt enkelt anledning att med kort varsel fylla en lucka på arbetsplatsen. Våra interimslösningar innebär att du snabbt får hjälp att hitta en konsult för ett tidsbegränsat uppdrag eller en tidsbegränsad period. Kanske finns det inte tid eller utrymme att starta igång en stor rekryteringsprocess. Att anställa personal är ju dessutom en stor satsning som inte alltid känns helt befogad. 

Ytterligare en anledning till att en interimskonsult kan vara ett alternativ är att du eftersöker en specialist. Kanske vill du utveckla ett specifikt affärsområde där det behövs en alldeles särskild kompetens? Någon som snabbt kan sätta dig in i just er verksamhet, som är självgående och kan ta er i mål. 

Så jobbar vi med interim
Egentligen spelar det ingen roll vad anledningen till att ni behöver en konsult är, på Boardtalk hittar vi en interimslösning som passar just ert behov. Tillsammans tar vi fram en kravprofil på rollen som eftersöks, för att därefter kunna göra en pricksäker matchning i vårt breda nätverk. Vi kikar både på kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper. Vi arbetar alltid snabbt utan att för den sakens skull kompromissa med kvaliteten – målet är att kunna erbjuda er en trygg interimslösning inom 48 timmar. Om du eller konsulten mot förmodan inte skulle vara nöjd när uppdraget är igång, så ser vi alltid till att hitta en ny lösning.  

Kan en interimslösning vara något för dig? Vår interimsansvariga Martin har ca 350 stycken interimstillsättningar i ryggen, så han hjälper dig att hitta just det du behöver.

Kontakta Martin.

Aktuella rekryteringar

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor