facebook tracking
Affärsområde

Public

Connect
Vi kan det offentliga Sverige

Boardtalks konsulter har gedigen erfarenhet av rekrytering och headhunting till både politikerstyrda och idéburna organisationer. Genom mångårigt arbete har vi byggt upp ett unikt kontaktnät just här, något vi ser som en avgörande och självklar nyckel till att hitta rätt person till er verksamhet.
När vi representerar er gör vi det med engagemang, kvalitet och inte minst ett positivt bemötande. Eftersom ingen verksamhet eller kravprofil är den andra lik är vi måna om att skräddarsy rekryteringsprocessen efter ert behov.

Vi erbjuder stöd inom följande områden:


  • Rekrytering av chefer och specialister

  • Search/headhunting

  • Second opinion

  • Interimstjänster

 

Ledordet i våra processer är kvalitet och pricksäkerhet. Drivkraften för oss är att leveransen i våra tjänster ska generera långsiktiga och hållbara resultat. Vi gör alltid en grundlig och kvalitetssäkrad process som utgår från ert behov av kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper. Vi matchar individ med organisation. 

Våra samtliga konsulter är självfallet licensierade, och vi använder oss av arbetspsykologiska tester som är granskade av det världsledande certifieringsföretaget Det Norske Veritas.


”Boardtalk har mycket väl motsvarat våra förväntningar med bra analyser, genomgångar och referenser av kandidater som sammanställts tydligt för oss som beställare”

Gerhard Kunosson, Administrativ chef och ställföreträdande Generaldirektör vid Musikverket


”Boardtalk har på ett smidigt, lyhört och effektivt sätt säkerställt att vi fått relevanta sökanden till våra tjänster, även de som varit svåra att rekrytera. Boardtalk tar helhetsansvar, från behovsanalys och annons till slutlig rekrytering.”

Pernilla Dufström, chef för Tekniska förvaltningen vid Lidingö stad

 

Frida Carlsson
Ansvarig Public
070 790 29 30
frida.carlsson@boardtalk.se


Kontakt Public

Blasieholmsgatan 5
111 48 Stockholm Vägbeskrivning 08-440 42 60

Eskilstuna


Eskilstuna Vägbeskrivning

Gävle


Gävle Vägbeskrivning

Huddinge


Huddinge Vägbeskrivning

Jönköping


Jönköping Vägbeskrivning

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor