facebook tracking

5 snabba med Sandra Bärkroth - Rekryteringskonsult på Boardtalk

Profilbild - Sandra.png

Sandra Bärkroth har jobbat som rekryteringskonsult hos oss på Boardtalk i nästan 1,5 år och trivs som fisken i vattnet. Enligt henne är det bästa med att jobba på Boardtalk alla trevliga och kompetenta kollegor, och de spännande interimsuppdrag som hon arbetar med. Vi passade på att ställa fem snabba frågor till Sandra för att lära känna henne ytterligare. 

Vem är du och vad har du för roll på Boardtalk?
Jag är rekryteringskonsult med fokus på interimslösningar inom ekonomi. Sen stöttar vi upp varandra inom de olika affärsområdena, men det är det som är mitt huvudfokus. Tidigare har jag pluggat personalvetenskap utanför Göteborg, men för snart tre år sedan flyttade jag därifrån till Stockholm. Idag har jag varit på Boardtalk i nästan 1,5 år och trivs jättebra.

Vad gjorde du innan du började på Boardtalk?
Jag var rekryteringskonsult fast på ett annat företag med fokus på IT och teknik. Det var en liknande roll, fast jag jobbade då med långsiktiga lösningar och direktrekryteringar istället för kortare interimsuppdragen som jag arbetar med idag.

Vad fick dig att vilja börja jobba på Boardtalk?
Jag fick en go känsla när jag blev kontaktad av Boardtalk och läste igenom jobbannonsen. Redan då var jag intresserad av den typen av profiler som Boardtalk jobbar mot – som Finance och Real Estate. Efter arbetsintervjuerna så blev det väldigt uppenbart att de som arbetar inom Boardtalk är professionella och de verkar ha en trevlig stämning på kontoret. Dessutom är Boardtalk ett framgångsrikt bolag.

Vilka är de tre bästa sakerna med ditt jobb?
Det bästa är nog människorna som jobbar på Boardtalk, alla medarbetare. Den andra saken är kombinationen av en professionell men samtidigt familjär stämning mellan kollegorna. Det är en kompetent personal och en go stämning på kontoret! Det tredje bästa är såklart mina arbetsuppgifter.

Vad gör du helst efter en lång och intensiv arbetsdag?
Det beror på dagsform och årstid! Men oftast föredrar jag att komma hem och laga en god middag med min sambo. Det är också trevligt att gå på ett träningspass eller umgås med människor, men oftast blir det myskväll hemma.

Stort tack för det, Sandra. Vi hoppas att du fortsätter trivas lika bra hos oss framöver!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor